Представителките на тези  са най-упорити и никога не се предават.

...
Представителките на тези  са най-упорити и никога не се предават.
Коментари Харесай

Тези 4 зодии никога НЕ се предават

Представителките на тези  са най-упорити и в никакъв случай не се предават. Дават всичко от себе си и преследват задачите си до дъно.
Овен
Това като че ли е зодията, за която е измислена фразата „ задачата оправдава средствата ”. Дамите, родени под този зодиакален знак умеят да манипулират хората, а това е едно от най-хубавите им оръжия по пътя към задачата. Също по този начин, съумяват да преценяват дали да бъдат жертви, или тирани в дадена обстановка. Разбира се, за тях няма значение, стига крайният резултат да е в тяхна изгода. За страдание, тази жадност за триумф важи за всички сфери на живота им, в това число и любовната.
Козирог
Удивително е по какъв начин дамите Козирози съчетават женственост с необикновено неизменност и непримиримост. Благодарение на комбинацията от тези качества, каквото и да прави, дамата Козирог на всички места е първа. Тя рядко ще употребява мръсни номера или тактики, с цел да завоюва, по-скоро разчита на усилена работа и доста самообладание. Ето за какво дамите от този знак са в действителност извънредно скъпи фрагменти в работна среда!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР